Vinkovci: Predavanje za buduće vozače mopeda i motocikla

Vinkovcima 24. ožujka  godine s početkom u 9.45 sati bit će održano predavanje učenicima Srednje ekonomske i Trgovačke škole Ivan Domac. Predavanje će održati  policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, u suradnji s predavačima Prve autoškole iz Vinkovaca, u svrhu promicanja i podizanja razine prometne kulture, posebice u segmentu budućih vozača mopeda i motocikla.

Učenicima 3. razreda tom će prigodom predavanje održati  Zdenko Barić, voditelj Prve autoškole iz Vinkovaca te Marina Bukal, policijska službenica za prometnu preventivu u Odsjeku za sigurnost cestovnog prometa kao i Mario Cvitković, policijski službenik za prometnu preventivu u PPrP Vinkovci  .

Mladi i neiskusni vozači jedna su od svakako najugroženijih kategorija sudionika u prometu. Predavanjima o sigurnom sudjelovanju u prometu, ostvarivanjem neposrednog kontakta kroz razgovor i diskusiju s učenicima srednjih škola cilj nam je promicati poželjno ponašanje u prometu, kako bi se ova populacija senzibilizirala i shvatila koliko je prisutan problem stradavanja u prometu te kako bi razvijala prometnu kulturu.



Pisane vijesti