Vozačica s 2,23 promila skrivila prometnu nesreću

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/PROMET/alkohol.jpg

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila slavonskobrodskih registracija u lijevi bočni dio osobnog automobila zagrebačkih registracija koji je uslijed udara odbačen u smjeru jugozapada. Svojim stražnjim dijelom udario je u osobni automobil slavonskobrodskih registracija, koji se nalazio zaustavljen ispred raskrižja radi propuštanja  

Foto: Ilustracija
 
Jučer oko 14.30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulice Josipa Runjanina i Mostarske ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, osobnim automobilom slavonskobrodskih registracija pod utjecajem alkohola od 2,23 promila upravljala je 29-godišnjakinja iz Slavonskog Broda koja se kretala kolnikom ulice Josipa Runjanina od sjeveroistoka prema jugozapadu.
 
Dolaskom do raskrižja na znak "obavezno zaustavljanje", ušla je na kolnik Mostarske ulice bez zaustavljanja i nije propustila osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 35-godišnjak s područja općine Sibinj. On se kretao kolnikom Mostarske ulice od sjeverozapada u smjeru jugoistoka (ulicom s prednošću prolaska) i započeo skretanje u ulicu Josipa Runjanina u smjeru sjeveroistoka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila slavonskobrodskih registracija u lijevi bočni dio osobnog automobila zagrebačkih registracija koji je uslijed udara odbačen u smjeru jugozapada. Svojim stražnjim dijelom udario je u osobni automobil slavonskobrodskih registracija, koji se nalazio zaustavljen ispred raskrižja radi propuštanja vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaza.
 
Policija PU brodsko-posavske će 29-godišnjakinju zbog prekršaja kojim je uzrokovala prometnu nesreću i upravljanja pod utjecajem alkohola prekršajno prijaviti.


Pisane vijesti