Zagreb: Teška krađa

 

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio tešku krađu na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Naime, osumnjičeni se s dvojicom, za sada nepoznatih, mladića 25. siječnja oko 3 sata osobnim vozilom marke VW golf dovezao do kafića na Kozari boku IX. u vlasništvu navedene tvrtke.

Trojac je provalio u kafić i iz njega otuđio 20 pakovanja pripravaka napitaka i LCD televizor. Otuđene stvari stavili su na stražnje sjedalo golfa i udaljili se prema naselju Kozari putevi. Na putu do tamo na ulici su ih opazili policajci i naredili da zaustave vozilo.

Oglušili su se na zapovijed. U jednom trenutku trojac je golfom udario u objekte pokraj ulice. Vozilo se zaustavilo, a 15-godišnjaka su uz uporabu sredstava prisile uhitili policijski službenici.

Ostala dvojica su neposredno nakon udara vozila o objekte pobjegli u nepoznatom smjeru. Policija intenzivno traga za njima, a osumnjičeni je 15-godišnjak nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Pisane vijesti