ZaPLAVImo Jarun zajedno

Slika /2022/Dan policije 2022/zaplavimo jarun_ dan policije 2022_vizual web.jpg

Posjetitelji će na zagrebačkom Jarunu moći vidjeti opremu i obučenost svih rodova hrvatske policije

Foto: MUP

Obilježavanje Dana policije se nastavlja - nakon dvogodišnje stanke ove se godine ponovo nastavlja druženje građana i plavaca na zagrebačkom Jarunu i to u subotu, 1. listopada 2022. godine od 9 do 18 sati (središnje događanje od 15 sati).

Posjetitelji će moći vidjeti opremu i obučenost svih rodova hrvatske policije, doživjeti prevrtanje vozila u simulatoru, postati forenzičari na jedan dan, sudjelovati u očevidu, razgledati opremu i vozila svih ustrojstvenih jedinica policije te doznati kako i sami mogu postati dio plavaca. Održat će se i tradicionalna utrka građana i policije, a ove su godine u natjecanje uključeni i najmlađi posjetitelji. Pridružite nam se u tradicionalnoj utrci građana i policije i zaPLAVImo Jarun zajedno! - više na štoperica.hr.
Pored 6.300 m duge utrke oko Jaruna, organizirana je i utrka građana i policije na 2.400 m, kolika je i dužina trčanja na testiranju za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac. Stoga - ukoliko imaš želju biti dio plave obitelji ovo je odlična prilika da se okušaš u ovoj utrci i saznaš kakav bi bio tvoj rezultata na testiranju sposobnosti za prijam u policiju!
 
Svi su dobrodošli. Dođite, razgledajte, sudjelujte, zapjevajte uz Policijsku klapu Sveti Mihovil i tamburaški sastav MUP-a i provedimo dan zajedno na prekrasnom Jarunu - najljepša je to podrška hrabrim policajkama i policajcima koji su odabrali jedno od najopasnijih zanimanja kako bismo svi bili sigurni.

Pratite nas na @danpolicije (facebook i instagram profilima)

Najave | Obilježavanje godišnjica