Zatečen u ispisivanju grafita

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/pu_primorsko_goranska.jpg

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Rijeke zbog sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Rijeke zbog sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Policija ga je zatekla 19. kolovoza u ranim jutarnjim satima u Ulici Sokol kula u Rijeci u ispisivanju grafita neprimjerenog sadržaja. 49-godišnjak je priveden na kriminalističko istraživanje, a sprej i drugi predmeti s kojima je zatečen i koje je koristio za ispisivanje grafita su mu oduzeti. Tijekom kriminalističkog policija je utvrdila kako je grafite ispisivao i u još nekim ulicama u središtu Rijeke.

Ovim kaznenim djelom nadležna lokalna jedinica je oštećena za nekoliko stotina kuna. Mjerodavnom državnom odvjetništvu kaznena prijava će biti dostavljena redovnim putem, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. 



Pisane vijesti