Zbog doprinosa sigurnijem životu građana, Policijskoj postaji Trogir uručena nagrada

Slika topvijesti/2015/studeni/trogir.jpg

Ovo hvalevrijedno priznanje, koje je preuzeo načelnik postaje Marko Doljanin, policiji je uručeno zbog doprinosa sigurnijem i kvalitetnijem životu građana, kao i zbog angažmana u nadzoru i kontroli prometa na određenim specifičnim dionicama u gradu, posebice za vrijeme turističke sezone.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Na svečanoj sjednici gradskoga vijeća u trogirskoj vijećnici, održanoj 13. studenoga u sklopu obilježavanja Dana grada Trogira i blagdana Svetog Ivana, njegovog zaštitnika, Policijskoj postaji Trogir dodijeljena je skupna nagrada. Ovo hvalevrijedno priznanje, koje je preuzeo načelnik postaje Marko Doljanin, policiji je uručeno zbog doprinosa sigurnijem i kvalitetnijem životu građana, kao i zbog angažmana u nadzoru i kontroli prometa na određenim specifičnim dionicama u gradu, posebice za vrijeme turističke sezone.

Nagrade, osobne i skupne, nagradu za životno djelo i Medalju grada uručio je sam gradonačelnik Ante Stipčić, a svečanoj je sjednici, uz zamjenika župana Luku Brčića, gradonačelnike i predstavnike susjednih gradova i općina te rektora Splitskog sveučilišta Šimuna Anđelinovića, prisustvovao i Marko Srdarević, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U subotu, na sam dan zaštitnika grada u staroj gradskoj jezgri održana je tradicionalna procesija, na kojoj su ove godine sudjelovali i policijski službenici Policijske postaje Trogir, nakon čega je u trogirskoj katedrali održana Sveta misa.



Pisane vijesti