Projekt: „Adaptacija službenih prostorija za obavljanje poslova policijskih službenika Službe Nacionalnog koordinacijskog centra i analize rizika – ETIAS jedinice“

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/eufondovi.jpg

Svrha projekta je adaptacija službenih prostorija za rad policijskih službenika za praćenje Europskog sustava za informacije i odobravanje putovanja - ETIAS

Foto: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije je 09. prosinca 2022. godine donijela Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Adaptacija službenih prostorija za obavljanje poslova policijskih službenika Službe Nacionalnog koordinacijskog centra i analize rizika - ETIAS jedinica", te dana 27. travnja 2023. godine Odluku o izmjeni Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Adaptacija službenih prostorija za obavljanje poslova policijskih službenika Službe Nacionalnog koordinacijskog centra i analize rizika - ETIAS jedinica" i 13. rujna 2023. godine Drugu odluku o izmjeni Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Adaptacija službenih prostorija za obavljanje poslova policijskih službenika Službe Nacionalnog koordinacijskog centra i analize rizika - ETIAS jedinica" u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.

Svrha projekta „Adaptacija službenih prostorija za obavljanje poslova policijskih službenika Službe Nacionalnog koordinacijskog centra i analize rizika - ETIAS jedinica“ je adaptacija službenih prostorija za rad policijskih službenika za praćenje Europskog sustava za informacije i odobravanje putovanja - ETIAS u cilju normalnog i učinkovitog obavljanja poslovnih procesa, te omogućavanja policijskim službenicima funkcionalnog obavljanje poslova iz svoje nadležnosti.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 135.000,00 EUR, što predstavlja 100% ukupnih opravdanih izdataka projekta u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.

Pisane vijesti