Procjena učinaka propisa: Zakon o zaštiti novčarskih institucija

Slika SAVJETOVANJE/2013/zozni/procijena01.jpg

Zakonom o procjeni učinaka propisa (NN 90/11) propisan je postupak procjene učinaka propisa koji se provodi prema obvezama utvrđenim Godišnjim planom normativnih aktivnosti.

Sukladno članku 19. Zakona o procjeni učinaka propisa, Ministarstvo unutarnjih poslova provodi savjetovanje o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka propisa Zakona o zaštiti novčarskih institucija.

Savjetovanje se provodi 30 dana, od 4. srpnja do 2. kolovoza 2013. godine.

Pozivamo javnost i zainteresiranu javnost da dostavi svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt prijedloga iskaza o procjeni učinaka Zakona o zaštiti novčarskih institucija koji možete pogledati ovdje.

Svoje prijedloge i komentare možete dostaviti na adresu elektroničke pošte: savjetovanje@mup.hr ili putem pošte na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Ulica grada Vukovara 33, 10000 Zagreb, putem obrasca za sudjelovanje koji možete preuzeti ovdje.  

Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni. 

Informaciju o provedbi savjetovanja s javnošću i zainteresiranom javnošću možete preuzeti ovdje.