Sklopljen Dodatak Sporazuma o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Troškovi terenskog rada, dnevnica i prekovremenog rada policijskih službenika pri nadzoru vanjske granice EU“

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/eufondovi.jpg

Sukladno donesenoj Odluci o izmjeni Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu predmetnog projekta što predstavlja 100%  ukupnih opravdanih troškova projekta

Foto: Ilustracija

Temeljem prijedloga Uprave za granicu Ravnateljstva policije za izmjenu projektnog prijedloga „Troškovi terenskog rada, dnevnica i prekovremenog rada policijskih službenika pri nadzoru vanjske granice EU“, u okviru Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike (BMVI), dana 07. ožujka 2024. godine, Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije donijela je Odluku o izmjeni Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Troškovi terenskog rada, dnevnica i prekovremenog rada policijskih službenika pri nadzoru vanjske granice EU“. Na temelju iste, između Uprave za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, dana 11. ožujka 2024. godine sklopljen je Dodatak Sporazuma o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu predmetnog projekta.  
 
Sredstvima Fonda omogućiti će se naknada troškova terenskog rada/dnevnica i prekovremenog rada isplaćenih policijskim službenicima na ispomoći u nadzoru državne granice s trećim zemljama.
 
Sukladno donesenoj Odluci o izmjeni Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu predmetnog projekta što predstavlja 100%  ukupnih opravdanih troškova projekta.

Pisane vijesti | Projekti