Državni vrh položio vijence na Mirogoju

Slika mirogoj.JPG

Izaslanstvo Vlade RH predvodila je premijerka Jadranka Kosor, a činili su ga ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko te ministri Marina Matulović Dropulić, Božo Biškupić i Tomislav Ivić, kao i državni tajnici u MUP-u i MORH-u Ivica Buconjić i Pjer Šimunović.

Foto: Ilustracija
I ove godine u povodu blagdana Svih Svetih danas, 30. listopada, visoka državna izaslanstva Hrvatskoga sabora, Vlade RH  i predsjednika države Stjepana Mesića položila su prigodne vijence i zapalila svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj kod: Zida boli, Središnjeg križa u Aleji poginulih branitelja u Domovinskom ratu, pred Središnjim križem i na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Izaslanstvo Vlade RH predvodila je premijerka Jadranka Kosor, a činili su ga ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko te ministri Marina Matulović Dropulić, Božo Biškupić i Tomislav Ivić kao i državni tajnici u MUP-u i MORH-u, Ivica Buconjić i Pjer Šimunović.

U ime Ravnateljstva policije vijence su položili i zapalili svijeće glavni ravnatelj policije Oliver Grbić, zamjenici glavnog ravnatelja Milijan Brkić i Dražen Vitez, načelnik Uprave policije Zoran Ničeno i zapovjednik Zapovjedništva specijalne policije Zdravko Janić. Vijence i svijeće položila su i izaslanstva Oružanih snaga RH, Grada Zagreba i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.



Stranica