Čestitka potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova i glavnog ravnatelja policije

Zahvaljujemo Vam na svemu što radite za zaštitu i sigurnost hrvatskih i europskih građana, i svih posjetitelja Lijepe naše!

Foto: MUP

Poštovane policajke i policajci,

djelatnice i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova,
 
u povodu Dana policije i blagdana Vašeg zaštitnika Svetog Mihovila, 29. rujna,  upućujemo Vam u svoje, kao i u ime svih članova kolegija ministra i Glavnog ravnatelja najiskrenije čestitke.
 
Ponosni smo na sve rezultate i postignuća koja smo u prethodnoj godini zajednički ostvarili.
 
Posebice Vam čestitamo na uspjesima u svakodnevnoj borbi protiv različitih vrsta kriminaliteta, u održavanju povoljnog stanja sigurnosti, u nastojanjima smanjenja broja stradalih u prometu, kao i zaštiti državne granice Republike Hrvatske.
 
Zahvaljujemo Vam na svemu što radite za zaštitu i sigurnost hrvatskih i europskih građana, i svih posjetitelja Lijepe naše!
 
Neovisno o izazovima koji se pred vas stave, svoje policijske zadaće obavljate časno i predano, odgovorno i profesionalno. Time sustavno potvrđujete da je hrvatska policija sinonim za nacionalnu, ali i širu sigurnost, a ujedno stalno podižete ugled naše institucije.
 
Mi ćemo Vas na Vašem profesionalnom putu nastaviti svesrdno podržavati radom na stvaranju sve boljih radnih i materijalnih uvjeta.
 
Želimo vam daljnje napredovanje i uspjehe u radu, nova dostignuća te zdravlje i sreću u Vašim privatnim životima.
 

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova
dr. sc. Davor Božinović
i
glavni ravnatelj policije Nikola Milina

Stranica