Provođenje projekta "Tehničko opremanje Nacionalnog koordinacijskog centra, Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka i policijskih uprava koje obavljaju poslove razmjene informacija i održavanja nacionalne slike stanja"

Slika /ILUSTRACIJE/logotip_schengen%20267X200.jpg

Svrha projekta  je opremanje koordinacijskog centra na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini informatičkom opremom za što bolje provođenje razmjene podataka kao i uspostave nacionalne i europske slike stanja

FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije 26. ožujka 2019. godine donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta “Tehničko opremanje Nacionalnog koordinacijskog centra, Nacionalnog pomorskog centra za prikupljanje podataka i policijskih uprava koje obavljaju poslove razmjene informacija i održavanja nacionalne slike stanja“ u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.

Svrha projekta  je opremanje koordinacijskog centra na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini informatičkom opremom za što bolje provođenje razmjene podataka kao i uspostave nacionalne i europske slike stanja.
 
Ukupna vrijednost projekta iznosi 100.000,00 EUR-a, od čega se 75 posto ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 25 posto opravdanih troškova projekta sufinancirat će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske. 

Priopćenja | Suradnja | Vanjski i europski poslovi