Trnovec - prometna nesreća s poginulom osobom

Slika /PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija04.jpg

Danas, 8. ožujka oko 3.55 sati na državnoj cesti D-2 u Ludbreškoj ulici u mjestu Trnovec, dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

 Danas, 8. ožujka oko 3.55 sati na državnoj cesti D-2 u Ludbreškoj ulici u mjestu Trnovec, dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

Muškarac starosti 26 godina upravljao je motociklom desnom stranom kolnika iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina, gdje je u izlasku iz desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja, stanju kolnika i uvjetima prometovanja izgubio nadzor nad upravljačem, te je sletio motociklom u lijevo na bankinu i dijelom udario u betonsko metalnu ogradu i dijelom u drveni stup nosača električne energije.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo, dok je 20-godišnji suputnik na motociklu zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Smrt stradalog je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Očevidu prometne nesreće je prisustvovao dežurni državni odvjetnik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, koji je ujedno vodio očevid.

Zbog prometne nesreće navedena dionica ceste je bila zatvorena u vremenu od 4.14 do 6.30 sati, a promet se odvijao okolnim putem.

 Ovo je treća smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2015. godini.



Pisane vijesti