U prometnoj nesreći smrtno stradao 26-godišnjak

Slika PU_SK/slike/vijesti/brzina.jpg

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 26-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom VW Golf, gospićkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, ulaskom u desni nepregledni zavoj izgubio nadzor nad vozilom i sletio s lijeve strane kolnika, gdje je udario u kameni suhozid. Uslijed toga je došlo do  

foto: ilustracija

Noćas, 24. svibnja oko 23.30 sati na županijskoj cesti 6026, Kistanje-Ervenik,u prometnoj nesreći smrtno je stradao 26-godišnji vozač.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 26-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom VW Golf, gospićkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, ulaskom u desni nepregledni zavoj izgubio nadzor nad vozilom i sletio s lijeve strane kolnika, gdje je udario u kameni suhozid. Uslijed toga je došlo do rotiranja vozila i ponovnog udara u kameni suhozid s desne strane kolnika, pri čemu je vozač ispao iz vozila.

Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika tijelo stradalog vozača je prevezeno u Opću bolnicu Knin, radi obdukcije.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo.



Pisane vijesti