U "tetrapaku" skrivao drogu

Slika PU_BP/Marihuana u PVC.png

Dana 16. svibnja 2018. godine u 11,44 sati na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Slavonski Šamac, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su na ulazu u Republiku Hrvatsku, provodili graničnu kontrolu nad putnicima autobusa BiH registarskih oznaka. Prilikom pregleda prtljage 25-godišnjeg državljanina Austrije, u ruksaku je uočen jedan tzv. „tetrapak“ od soka, zapremnine 2 litre, za kojeg je s obzirom na težinu i sadržaj, izražena sumnja da se u istome ne nalazi sok.  Pregledom tetrapaka utvrđeno je da se unutar iste nalazi pvc paket sa 738 grama droge marihuana.  Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.  

 Foto: PU brodsko-posavska

Dana 16. svibnja  2018. godine u 11,44 sati na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Slavonski Šamac, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su na  ulazu u Republiku Hrvatsku, provodili graničnu kontrolu nad putnicima autobusa BiH registarskih oznaka. Prilikom pregleda prtljage 25-godišnjeg državljanina Austrije, u ruksaku je uočen jedan tzv. „tetrapak“ od soka, zapremnine 2 litre, za kojeg je s obzirom na težinu i sadržaj, izražena sumnja da se u istome ne nalazi sok.

Pregledom tetrapaka utvrđeno je da se unutar iste nalazi pvc paket sa 738 grama droge marihuana.

Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.



Pisane vijesti