24-satni pojačan nadzor brzine- najava

Photo PU_SK/slike/vijesti/brzina.jpg

Po Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije-TISPOL-a na području država Europske unije, a shodno tome i na našem području, održati će se akcija 24-satnog pojačanog nadzora brzine, i to u vremenu od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja 2018.g.          

foto: ilustracija

Po Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije-TISPOL-ana području država Europske unije, a shodno tome i na našem području, održati će se akcija 24-satnog pojačanog nadzora brzine, i to u vremenu od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja 2018.g.

U ovom vremenu će se kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe i statističkih pokazatelja za naše područje, provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

Međutim, osim uključivanja medija, i građani se mogu uključiti u ovu akciju tako da nam putem naše e-mail adrese sibensko-kninska@policija.hr do 16. travnja do 10,00 sati dostave lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina. Tako dostavljene prijedloge građana ćemo analizirati i temeljem analize uvrstiti među određene lokacije pogodne za nadzor brzine.

Upozoravamo vozače, da brzinu kretanja svojih vozila prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.