Humanitarna utrka "Wings for Life World Run"- obavijest

Photo PU_SK/slike/PU/world for life.jpg

U nedjelju, 7. svibnja u vremenu od 13,00 do 18,00 sati državnom cestom D-8 od Zadra do Primoštena će se održati sportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“.

U nedjelju, 7. svibnja  u vremenu od 13,00 do 18,00 sati državnom cestom D-8 od Zadra do Primoštena će se održatisportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“.

Cilj utrke je popularizacija Wings for life zaklade i skupljanje sredstava za daljnja istraživanja, te popularizacija samog sporta i senzibiliziranja javnosti za probleme ljudi s ozljedama leđne moždine. 

Ovom prilikom po četvrti put cijeli će svijet trčati zajedno za one koji to ne mogu, a 100 % prikupljenih sredstava uložit će se u daljnji rad zaklade Wigs for Life,.

 

Obzirom na gornje za vrijeme održavanja utrke državna cesta D-8 će se na određenim dionicama koje se nalaze na području naše Županije periodično zatvarati u vremenu od 14,30 do 18,00 sati uslijed čega će promet biti preusmjeravan na alternativne pravce prometovanja.

 

Molimo sve sudionike u prometu da pri planiranju kretanja državnom cestom D-8 prema odabranim destinacijama za kretanje u navedenom vremenu odmah izaberu alternativne pravce kretanja. Ukoliko se ipak, za vrijeme održavanja utrke, nađu na državnoj cesti D-8 da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe i da slušaju savjete redara organizatora utrke i na takav način svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove humanitarne utrke.