"Sigurna turistička sezona"- aktivnosti

Photo PU_SK/slike/PU/SIGURNA TURISTICKA SEZONA 2016/naslov.jpg

foto: PU šibensko-kninska

Policijski službenici za nadzor i planiranje prevenciju ove Policijske uprave Sanja Baljkas i Goran Jakovljević , te policijski službenici Policijske postaje Šibenik i Policijske postaje Vodice su i ove godine nastavili s provođenjem   preventivnih aktivnosti u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“.

U cilju zaštite imovine domaćih i stranih gostiju organizirali su  info-punktove na kojima su zajedno s češkom policijskim službenicama Ivanom Černakovom i Helenom Kahnovom,, njemačkom policijskom službenicom Verenom Viktoriom Mustač i  makedonskim policijskim  službenikom Igorom Smilanoski, a koji borave u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“  turistima dijelili korisne savjete  za siguran i ugodan godišnji odmor, uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama, koje i sami mogu poduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu tijekom ljetovanja.

Ovi info- punktovi su bili postavljeni u Autokampu Solaris u Šibeniku, u Vodicama ul. Obala J.I. Cote, u autokampu Adriatic u Primoštenu, te u autokampu Lovišće u Jezerima.