Gradsko kazalište Beli Manastir gostovalo u MUP-om odmaralištu u Dramlju

Photo PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/Odjel prevencije/Dramalj/Dramalj_naslovna.jpg

Foto: PU osječko-baranjska

S Policijske akademije 145 djece policijskih službenika krenulo je 20. lipnja na 10-dnevno ljetovanje u MUP-ovo odmaralište u Dramlju. Radi se o djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, a sav trošak njihovog boravka snosi Zaklada policijske solidarnosti.  O djeci osnovnoškolske dobi brinulo se 10 odgajatelja i animatora. Svakodnevno su bile organizirane razne aktivnosti, animacije, škola plivanja, sportske igre izlet i druge vrste zabave.

Djeca u Dramlju boravila su od 20. do 30. lipnja, a ovo je već peta godina kako Zaklada organizira ovaj kamp djece policijskih službenika.

Gradsko kazalište Beli Manastir u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom gostovalo je u odmaralištu Dramlju 22. i 23. lipnja gdje su djeci održali dvije predstave „Put po svijetu“ i „Luckasti klauni“, a glumili su Maja Grujić, Lea Vadas i Nemanja Bukvić dok je za tehniku bio zadužen Zoran Herman.

Predstava je opravdala svoje postojanje već treću godinu u Gradskom kazalištu Beli Manastir te su glumci nagrađeni velikim pljeskom koji ih je tri puta vraćao na bis. Dobra atmosfera tijekom cijele predstave publiku je držala cijelo vrijeme u dobrom raspoloženju, a poslije predstave nastavilo se s "disco partyem".