Nagrađeni policijski službenici I PP Osijek

Photo PU_OB/IPP-OS-godisnja nagrada/ipp-nagrada-nasl.JPG

Sukladno članku 6. Pravilnika o nagradama i priznanjima Ministarstva unutarnjih poslova, u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj načelnik PU Željko Prša uručio je prigodnu nagradu u novcu policijskim službenicima I policijske postaje Osijek: Davoru Bognaru, Siniši Bergeru, Mariu Antoloviću, Goranu Osonjačkom, Draganu Bregoviću, Korneliju Žulju te Kristijanu Lakatošu.

Naime, oni su u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske otkrili petoricu počinitelja 23 kaznena djela teških krađa provaljivanjem u obiteljske kuće. Od 17 provala, 11 je izvršeno u Osijeku, četiri su izvršene u Čepinu, a dvije u Belišću. Osim otkrivenih kaznenih djela na području PU osječko-baranjske muškarci su izvršili još šest provala u kuće i na području PU vukovarsko srijemske. Provaljivali su tijekom 2012. godine u različitim kombinacijama, a najčešće su krali zatečeni novac i nakit te su pri tome počinili štetu od više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici su svojom angažiranošću, stručnošću i profesionalnošću postigli iznimne rezultate koji su rezultirali otkrivanjem počinitelja i razrješenjem kaznenih djela po nepoznatim počiniteljima.