Poziv na razgovor (intervju) kandidatima za premještaj

Photo PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/zzGLOBAL/Grb_jakna.JPG

OSIJEK - Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-5616/12-16. od 16. prosinca 2016. godine provodi temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji...

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj(u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-5616/12-16. od 16. prosinca 2016. godine provodi temeljem članka 70. stavak 3. Zakona o policiji (Narodne novine, br. 34/2011, 130/2012, 89/14, 151/2014, 33/2015 i 121/2016), a  u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstva za odabir kandidata za premještaj (Narodne novine, br. 113/2012) postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, koji je objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova 09. prosinca 2016. godine.

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate za premještaj u INTERVENTNU JEDINICU POLICIJE, koji ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, iz PU osječko-baranjske, održat će se u prostorijama Interventne jedinice policije u Osijeku, Trg Lavoslava Ružičke 1, dana 10. siječnja 2017. godine u 08,00 sati.

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate za premještaj u INTERVENTNU JEDINICU POLICIJE, koji ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, iz PU istarske, PU primorsko-goranske, PU virovitičko-podravske, PU vukovarsko-srijemske i PU zagrebačke, održat će se u prostorijama Interventne jedinice policije u Osijeku, Trg Lavoslava Ružičke 1, dana 11. siječnja 2017. godine u 08,00 sati.

Razgovor s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju tjelesnih i motoričkih sposobnosti, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova održat će se dana 12. siječnja 2017. godine prema utvrđenom redoslijedu, a o terminu razgovora kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate za premještaj iz PU dubrovačko-neretvanske u INTERVENTNU JEDINICU POLICIJE PU osječko-baranjske održat će se dana 09. siječnja 2017. godine u 09,00 sati u bazi Interventne jedinice policije u PLATU.

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za rad u Interventnoj jedinici policije provodit će osposobljeni policijski službenici te će rezultate bodovati od 0 – 10 kako bi se nakon razgovora s kandidatima mogla utvrditi konačna rang lista. Na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebno je ponijeti sportsku opremu i kimono (tko posjeduje). Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.  

Razgovor sa kandidatima za premještaj na ostala slobodna radna mjesta u ostalim ustrojstvenim jedinicama PU osječko-baranjske, za koja nije bilo potrebno testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti,održat će se prema utvrđenom redoslijedu od 09. - 13. siječnja 2017. godine u sali Postaje prometne policije Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek (I kat).

Razgovor sa kandidatima za premještaj iz PU dubrovačko-neretvanske u PU osječko-baranjsku, održat će se dana 13. siječnja 2017. godine u PU dubrovačko-neretvanskoj, Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 13,  putem video linka.

O terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni telefonskim putem.

Kandidati su obvezni po dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom. Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dotadašnjem radu.  Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova. Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu), ne smatraju se kandidatima za popunu radnih mjesta policijskih službenika.