Interni oglas od 06.02.2015. godine: POZIV NA TESTIRANJE

Photo PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/GRBzastavica.jpg

OSIJEK - Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU osječko-baranjskoj provodi postupak za odabir kandidata prijavljenih na interni oglas.

 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU osječko-baranjskoj imenovana Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-10822/28-2015 od 26.veljače 2015. godine provodi, sukladno članku 8. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi („Narodne novine“ broj: 74/10, 142/11, 53/12), postupak za odabir kandidata prijavljenih na interni oglas za radna mjesta u PU osječko-baranjskoj, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 06.02.2015. godine, kako slijedi:

  1. VODITELJ SLUŽBE ZA NEZAKONITE MIGRACIJE -  SLUŽBA ZA NEZAKONITE MIGRACIJE
  2. ŠEF SMJENE POLICIJSKE POSTAJE  -  I  POLICIJSKA POSTAJA OSIJEK
  3. POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA POLICIJU - POLICIJSKA POSTAJA ČEPIN
  4. POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA KRIMINALISTIČKU POLICIJU - POLICIJSKA POSTAJA ČEPIN
  5. POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA KRIMINALISTIČKU POLICIJU - POLICIJSKA POSTAJA BELIŠĆE
  6. VOĐA GRUPE ZA ORGANIZIRANI KRIMINALITET - SLUŽBA ORGANIZIRANOG KRIMINALITETA

Komisija izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva, održati dana 16.03.2015. godine s početkom u 10,00 sati  u  Policijskoj upravi osječko - baranjskoj, Trg Lavoslava Ružičke 1 (sala Postaje prometne policije Osijek).

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Razgovor (intervju) s kandidatima  obavit će se istog dana  16.03.2015. godine u Policijskoj upravi osječko - baranjskoj, o čemu će kandidati biti obaviješteni neposredno nakon testiranja.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.