Provedene pojačane mjere usmjerene na utvrđivanju prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

Photo PU_OB/presretac/Presretačg.jpg

OSIJEK - Jučer, 21. ožujka u vremenu od 10 do 18 sati, na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanju prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Jučer, 21. ožujka u vremenu od 10 do 18 sati, na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanju prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Ukupno je utvrđeno 97 prekršaja od čega 32 na području Postaje prometne policije Osijek, 8 na području Policijske postaje Beli Manastir, 11 na području Policijske postaje Donji Miholjac, 7 na području Policijske postaje Đakovo, 29 na području Policijske postaje Belišće i 10 na području Policijske postaje Našice.

Nadalje, ukupno su utvrđena 63 prekršaja brzine od čega 19 na području Postaje prometne policije Osijek, 8 na području Policijske postaje Beli Manastir, 4 na području Policijske postaje Donji Miholjac, 7 na području Policijske postaje Đakovo, 15 na području Policijske postaje Belišće i 10 na području Policijske postaje Našice.

U vrijeme provođenja pojačanih mjera nije evidentirana niti jedna prometna nesreće.