Tražimo svjedoke – očevice prometne nesreće u Osijeku

Photo PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policija05.jpg

OSIJEK - Jučer, 9. svibnja u 07,15 sati u Osijeku, na kolniku Ulice svetog Leopolda Bogdana Mandića, na prijelazu ceste preko željezničke pruge u istoj razini dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „DAEWOO LANOS“ srebrne boje, NN registarske oznake, s kojim je upravljao NN vozač.

Danas, 9. svibnja u 07,15 sati u Osijeku, na kolniku Ulice svetog Leopolda Bogdana Mandića, na prijelazu ceste preko željezničke pruge u istoj razini dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „DAEWOO LANOS“ srebrne boje, NN registarske oznake, s kojim je upravljao NN vozač (starija miška osoba, sijede kose).

Nadalje, u Osijeku, na kolniku Ulice Franje Muckea, nasuprot kućnom broju 2, 3. svibnja u 11,28 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali NN osobni automobil crvene boje“ i teretni automobil marke „Citroen Jumper“ bijele boje. 

Molimo, u cilju rasvjetljavanja događaja, vozača osobnog automobila marke „DAEWOO LANOS“ srebrne boje, NN vozača NN osobnog automobila crvene boje, koji su sudjelovali u navedenim prometnim nesrećama, kao i svjedoke – očevice, da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.