Traže se svjedoci – očevici

Photo PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/palica_stop_policija.jpg

OSIJEK - U ponedjeljak, 11. svibnja u 6.45 sati u Osijeku na raskrižju Ulice Vukovarske i Kardinala Alojza Stepinca (kod zgrade OTOS-a) dogodila se prometna nesreća između vozača bicikla i osobnog automobila.

U ponedjeljak, 11. svibnja u 6.45 sati u Osijeku na raskrižju Ulice Vukovarske i Kardinala Alojza Stepinca (kod zgrade OTOS-a) dogodila se prometna nesreća između vozača bicikla koji se kretao Stepinčevom ulicom iz smjera sjevera i osobnog automobila registarske oznake OS 544-FL, koji se kretao Vukovarskom ulicom od smjera Gajevog trga.

Nakon što je biciklist oboren i odbačen na kolnik, vozači i putnici iz dva vozila koji su se nalazili zaustavljeni u Stepinčevoj ulici s južne strane izašli su iz vozila i pružili pomoć biciklisti. U Stepinčevoj ulici sa sjeverne strane kod "Otosa" nalazio se zaustavljen "Hundayi" srebrne boje, kojeg je prethodno biciklist obilazio s desne strane.

Poradi utvrđivanja važnih činjenica koje su prethodile ovoj prometnoj nesreći molimo da nam se jave vozači i putnici koji su pružali pomoć ozlijeđenom biciklisti, vozač srebrnog "Hundayia", te ostali svjedoci i građani koji raspolažu bilo kakvim informacijama o navedenoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Osijek ili na telefon broja 031-237-112, 237-114 ili na 192.