Testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas

Photo PU_OB///grb-mup.jpg

OSIJEK - Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU osječko-baranjskoj provodi postupak za odabir kandidata prijavljenih na interni oglas.

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU osječko-baranjskoj imenovana Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-16952/6-13. Od 21.03.2013., provodi, sukladno članku 8. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine, br. 74/2010, 142/2011 i 53/2012), postupak za odabir kandidata prijavljenih na interni oglas za radna mjesta u PU osječko-baranjskoj koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave dana 05.03.2013. godine i to za radna mjesta:

 

PP ČEPIN - POMOĆNIK NAČELNIKA PP ZA POLICIJU

PP DONJI MIHOLJAC - POMOĆNIK NAČELNIKA PP ZA KRIMINALISTIČKU POLICIJU

PP VALPOVO - POMOĆNIK NAČELNIKA PP ZA KRIMINALISTIČKU POLICIJU

PP DALJ - ŠEF SMJENE POLICIJSKE POSTAJE

PGP BELI MANASTIR - VOĐA GRANIČNOG SEKTORA

SLUŽBA ZA OČEVIDE I KRIMINALISTIČKU TEHNIKU - VODITELJ SLUŽBE ZA OČEVIDE I KRIMINALISTIČKU TEHNIKU

SLUŽBA GOSPODARSKOG KRIMINALITETA - VODITELJ SLUŽBE GOSPODARSKOG KRIMINALITETA

ODJEL KRIMINALITETA DROGA - VODITELJ ODJELA KRIMINALITETA DROGA

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU osječko-baranjskoj izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva dana 05.03.2013. godine, održati dana 03.04.2013. godine s početkom u 9,00 sati i to u prostorijama PU osječko-baranjskoj u Osijeku, Trg L.Ružičke 1. (sala u potkrovlju).

Na testiranje se upućuju sljedeći kandidati:

U 9,00 sati

 

1

BAKIĆ SLAVEN

2

CANECKI IVAN

3

ĆORLUKA TOMISLAV

4

ĆOSIĆ IVAN

5

DUKARIĆ MILAN

6

JAKOBOVIĆ ANTUN

7

KRAUS DAMIR

8

LUKAČEVIĆ VITOMIR

9

MIHALJEVIĆ GORAN

10

NEDIĆ KREŠIMIR

11

SAVKOVIĆ ĐORĐE

12

TOMIĆ DRAGAN

13

VAJDA ZVONKO

14

ZAMAKLAR SUZANA

 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

S kandidatima koji su se prijavili za više radnih mjesta obavit će se jedan razgovor.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se dana 03.04.2013. nakon završenog testiranja i to u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, L. Ružičke 1. (sala u potkrovlju).

Još jednom napominjemo da kandidati koji su podnijeli prijavu za više radnih mjesta, ukoliko su obavili razgovor za jedno radno mjesto, ne moraju ponavljati intervju.