Interni oglas 15.07.2014.

Photo PU_OB/grb-mup.jpg

Broj:511-01-157-  65900/6 - 2014

Zagreb, 15.07. 2014.

 

Na temelju članka 62. Zakona o policiji (Narodne novine, br. 34/2011 i 130/2012) i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj: 511-01-152-OGR-2458/2012 od 28.07.2012. godine, Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj: 511-01-152-OGR-2458/2-2012 od 29.04.2013. godine, Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj: 511-01-152-OGR-2458/3-2013 od 26.10.2013. godine i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj: 511-01-152-OGR-2458/4-2013 od 02.12.2013. godine, Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj:511-01-152-OGR-2458/5-2013 od 21.02.2014. godine i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova broj:511-01-152-OGR-2458/6-2013 od 16.06.2014. godine ministar unutarnjih poslova raspisuje

 

INTERNI OGLAS

za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova

 

POLICIJSKA UPRAVA OSJEČKO-BARANJSKA

 

 

POLICIJSKA POSTAJA DONJI MIHOLJAC      

      1. POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA POLICIJU – 1 izvršitelj                         

 

POLICIJSKA POSTAJA BELIŠĆE

2. POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA KRIMINALISTIČKU  POLICIJU – 1 izvršitelj

 

Stručni uvjeti za radna mjesta pod red. br. 1 i 2.:

  • završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje tri godine ili viša stručna sprema, područje društvenih, tehničkih ili biotehničkih znanosti,
  • položeno ili stečeno osobno policijsko zvanje samostalni policijski narednik,

 

 

POLICIJSKA POSTAJA ĐAKOVO

3. VOĐA SEKTORA – 1 izvršitelj                                                                                              

 

Stručni uvjeti:

  • završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje tri godine ili viša stručna sprema, područje društvenih, tehničkih ili biotehničkih znanosti ili srednja stručna sprema /policijska škola, gimnazija ili srednja strukovna škola/ s najmanje 8 godina radnog iskustva u obavljanju policijskih poslova,
  • položeno ili stečeno osobno policijsko zvanje policijski narednik,

Interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca provodi Komisija za provedbu internog oglasa ( u daljnjom tekstu Komisija) koju imenuje ministar.

Kandidati/kinje prijavljeni na interni oglas za koje Komisija utvrdi da ispunjavaju formalne uvjete, obvezni/e su pristupiti testiranju koje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i intervjua na kojem se utvrđuju interesi, profesionalni ciljevi i motivacija za rad te stečeno radno iskustvo u struci i rezultati ostvareni u dosadašnjem radu.

Za kandidate/kinje koji/e ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli/e prijavu na interni oglas i više se neće smatrati kandidatima/kinjama

Komisija na temelju rezultata provjere znanja, sposobnosti i vještina i rezultata provedenog razgovora (intervjua) s kandidatima/kinjama, utvrđuje rang-listu prema ukupnom broju bodova koju uz izvješće o provedenom postupku dostavlja čelniku tijela.

Na web stranicama Policijske uprave objavit će se sadržaj i način testiranja te će se na istoj web stranici i oglasnoj ploči Policijske uprave objaviti vrijeme i mjesto održavanja testiranja i razgovora (intervjua), najmanje pet dana prije dana određenog za testiranje.

U prijavi na interni oglas navode se podaci podnositelja/ljice prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, po mogućnosti e-mail adresa) i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje. Obrazac prijave nalazi se na web-stranici Policijske uprave.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Uz prijavu kandidati/kinje  su dužni/e priložiti:

-    životopis

  • dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (stupanj obrazovanja dokazuje se preslikom  diplome/uvjerenja/svjedodžbe)
  • dokaz o položenom ili stečenom policijskom zvanju (preslika rješenja o zvanju),
  • dokaz o radnom iskustvu u obavljanju policijskih poslova (potvrda službe za upravljanje ljudskim potencijalima ili preslika rješenja o rasporedu/premještaju, dokaz o radnom iskustvu potrebno je priložiti za cijeli period koji je naveden kao uvjet za radno mjesto).

 

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a izabrani kandidat/kinja predočit će izvornike.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u internom oglasu.

Prijave na interni oglas podnose se u roku 8 dana od dana objave na web stranicama Ministarstva uprave www.uprava.hr na adresu:

 

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

POLICIJSKA UPRAVA OSJEČKO-BARANJSKA

OSIJEK, TRG LAVOSLAVA RUŽIČKE 1,

 

s naznakom “ interni oglas za popunu slobodnih  radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca ”

 

Osoba koja ne podnese pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz internog oglasa, ne smatra se kandidatom/kinjom prijavljenim/om na interni oglas o čemu joj se dostavlja pisano obavijest.

O rezultatima internog oglasa kandidati/kinje će biti obaviješteni/e dostavom rješenja o izboru kandidata/kinje u roku od tri mjeseca od dana objave oglasa na web stranicama Ministarstva uprave.

Ako se na interni oglas ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati/kinje ne zadovolje na testiranju, ministar unutarnjih poslova će obustaviti postupak internog oglasa.