Dovršena kriminalistička istraživanja

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

 Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i dvije mlađe muške osobe s područja Požege zbog sumnje da su

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i dvije mlađe muške osobe s područja Požege zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva 20. prosinca 2014. godine u Požegi, u Orljavskoj ulici. Naime, sumnjiči ih se da su toga dana oko 17.20 sati ušli u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege te uz prijetnju od 59-godišnje prodavačice otuđili novac i veću količinu raznih cigareta.

Također, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave osječko-baranjske, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 40, 44 i 56 godina s područja Osijeka zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege, 5./6. prosinca 2014. godine u mjestu Rajsavac i tom prilikom otuđili veću količinu cigareta i alkoholnih pića. Njih trojicu, zajedno s 31-godišnjakom s osječkog područja, sumnjiči se i da su tijekom noći, 5./6. siječnja 2015. godine na području općine Jakšić počinili tešku krađu provaljivanjem u kiosk trgovačkog društva iz Zagreba te iz njega otuđili cigarete, duhan i alkoholna pića.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje vezano za tešku krađu provaljivanjem koja se dogodila 24. siječnja 2015. godine na području Požege u Stjepana Radića ulici. Naime, 37-godišnjaka s područja Požege sumnjiči se da je toga dana oko 18.30 sati provalio u prodavaonicu 45-godišnjaka te otuđio novac i razne predmete.

Protiv svih počinitelja slijede posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava nadležnim Državnim odvjetništvima.