Testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU požeško-slavonskoj imenovana Odlukom ministra unutarnjih

Foto: ilustracija

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU požeško-slavonskoj imenovana Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-65709/28-2012. od 11.01.2013., provodi, sukladno članku 8. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine, br. 74/2010, 142/2011 i 53/2012), postupak za odabir kandidata prijavljenih na interni oglas za radna mjesta u PU požeško-slavonskoj koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave dana 04.12.2012. i 05.12.2013. godine (dopuna internog oglasa) i to za radna mjesta:

      ODSJEK ZA OBRADU KRIMINALITETA                

          1  .VOĐA GRUPE ZA OBRADU OPĆEG KRIMINALITETA

          2  .VOĐA GRUPE ZA ORGANIZIRANI KRIMINALITET                                                    

          3  .VOĐA GRUPE ZA GOSPODARSKI KRIMINALITET

          4. POLICIJSKI SLUŽBENIK – VOĐA GRUPE KRIMINALITETA DROGA

 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u PU požeško-slavonskoj izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva dana 04.12.2012. i 05.12.2013. godine, održati dana 04.02.2013. godine s početkom u 9,30 sati i to u prostorijama PU požeško-slavonske u Požegi, J. Runjanina 1.

Na testiranje se upućuju sljedeći kandidati:

U 9,30 sati

1.              

ĆAVAR IVICA

2.              

ĐERAJ IVICA

3.              

GAŠPARAC HRVOJE

4.              

PAVIĆ ŽELJKO

5.              

VIDOVIĆ JOSIP

 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

S kandidatima koji su se prijavili za više radnih mjesta obavit će se jedan razgovor.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se dana 04.02.2013. nakon završenog testiranja i to u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, J. Runjanina 1.

Još jednom napominjemo da kandidati koji su podnijeli prijavu za više radnih mjesta, ukoliko su obavili razgovor za jedno radno mjesto, ne moraju ponavljati intervju.