Preventivne aktivnosti policije

Photo PU_PS/slike-vijesti/2012 godina/Vrtic_PPPleternica.jpg

U ponedjeljak, 1. listopada 2012. godine u prijepodnevnim satima koordinacijom između ravnateljice dječjeg vrtića Ljiljane Petrović i kontakt policajca Josipa Petkovića 37-ero djece iz

Foto: PU požeško-slavonska

U ponedjeljak, 1. listopada 2012. godine u prijepodnevnim satima koordinacijom između ravnateljice dječjeg vrtića Ljiljane Petrović i kontakt policajca Josipa Petkovića 37-ero djece iz Dječjeg vrtića "Tratinčica" u Pleternici posjetilo je policijsku postaju. Tom prilikom istima su prezentirana policijska oprema i policijska vozila, te su im uručeni prigodni darovi, a sve s ciljem predstavljanja policajaca kao prijatelja tj. pomagača.

 

Istoga dana, povodom dana Grada Lipika (sv. Franjo Asiški) održana je biciklijada, u sklopu koje su, sukladno planiranim preventivnim aktivnostima, kontakt policajci PP Pakrac i policijski službenik za prevenciju PU požeško-slavonske izvršili registraciju i evidenciju ukupno 83 bicikla. Registracija bicikala je oblik samozaštitnog ponašanja kojemu je osnovni cilj prevencija krađe bicikala.