Poziv na testiranje kandidata/kandidatkinja na javni natječaj

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu požeško-slavonsku, izvješćuje da će se testiranje

 

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu požeško-slavonsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, te u Narodnim novinama br. 104/ 2017. godine dana 25. listopada 2017. godine

 Održati dana 14. prosinca 2017. godine u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, Josipa Runjanina 1, Požega, s početkom u 08,00 sati

 Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata/kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

 Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati/kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

 Pisani dio testiranja sastoji se od:

-         provjere znanja sukladno pravnim izvorima objavljenim u Javnom natječaju, te sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta (za ona radna mjesta za koja su podnijeli prijave).

 Pravni izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave požeško-slavonske, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

 Smatra se da je kandidat/kandidatkinja koji/koja nije pristupio/pristupila testiranju povukao/povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kandidatkinjom.

 Kandidati/kandidatkinje koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

 Razgovor (intervju) s kandidatima/kandidatkinjama koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se dana 14. prosinca 2017. godine nakon provedenog testiranja u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, Josipa Runjanina 1, Požega.

 O mjestu i vremenu provođenja testiranja i razgovora (intervjua) kandidati će biti izvješteni putem telefona.