Radni sastanak u Policijskoj upravi

Photo PU_PS/Slike/Zgrada PU.jpg

Jučer je u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj održan radni sastanak na kojemu su sudjelovali zamjenici glavnog ravnatelja Dražen Vitez i Zvonimir Vnučec, pomoćnici glavnog

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj održan radni sastanak na kojemu su sudjelovali zamjenici glavnog ravnatelja Dražen Vitez i Zvonimir Vnučec, pomoćnici glavnog ravnatelja Krunoslav Borovec načelnik Uprave policije i Vitomir Bijelić načelnik Uprave kriminalističke policije te rukovoditelji Policijske uprave požeško-slavonske na čelu s načelnikom Dariom Dasovićem.

Tom prilikom rečeno je da policija treba biti otvorena prema javnosti kojoj treba prezentirati rad policije i na taj način utjecati na pozitivan stav javnosti.

Nadalje, istaknuto je da bi svi policajci trebali primjenjivati princip rada kontakt policajaca, približiti se građanima i poboljšati komunikaciju s njima kako bi policija ispunila svoju punu funkciju, a to je javni servis građana.

Na kraju je napomenuto da Policijska uprava požeško-slavonska ima punu potporu Ravnateljstva policije te da će se Ravnateljstvo policije po potrebi i izravno uključivati u stručno usavršavanje policijskih službenika.