Policijski službenici sudjelovali u počasnom krugu

Photo PU_PS/slike-vijesti/2013 godina/dan motora 2013.jpg

Već desetu godinu udruga "Dan motora" organizirala je počasni krug ulicama grada Požege u spomen na požežanina Mladenka Krstanovića koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći na motociklu

 

Foto: PU požeško-slavonska

Već desetu godinu udruga "Dan motora" organizirala je počasni krug ulicama grada Požege u spomen na požežanina Mladenka Krstanovića koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći na motociklu. Ove je godine u počasnom krugu sudjelovalo oko stotinjak motociklista i drugih vozača, kao i policijski službenici.

Osim počasnog kruga, kao i prošlih godina u Požegi na Trgu Svetog Trojstva organizirano je dosta  popratnih sadržaja zabavno-edukativnog karaktera, a sudjelovali su osim pripadnika udruge Dan motora i pripadnici moto udruge „Independent“, zatim djelatnici policije koji su prezentirali vozila i opremu koju koriste u svakodnevnom radu, te druge žurne službe. Međutim, kiša i hladno vrijeme utjecala je na odaziv građana tako da je otkazana planirana vožnja spretnosti biciklima za najmlađe uzraste te karting vožnja.