Poziv za razgovor s kandidatima za premještaj

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

 Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj(u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj:

 

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj(u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj imenovano Odlukom ministra unutarnjih poslova broj: 511-01-157-19731/11-13. od 04. travnja 2013. godine temeljem članka 70. stavka 3. Zakona o policiji ("Narodne novine" broj: 34/2011. i 130/2012.), a u svezi sa člankom 7. Pravilnika o sadržaju i dostupnosti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika, te načinu objave popisa slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstva za odabir kandidata za premještaj ("Narodne novine" broj: 113/2012.) provest će postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnog radnog mjesta policijskog službenika za stručno usavršavanje policije u Uredu načelnika, Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, koji je objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova 23. prosinca 2013. godine.

Kandidati su obavezni po dolasku na razgovor (intervju) kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.

            Razgovor (intervju) sa kandidatima provest će se dana 07. veljače 2014. godine u vremenu od 10,00 – 11,00 sati u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1.

O točnom vremenu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

Kandidati na intervjuu moraju ostvariti najmanje 5 bodova za prolaz.

            Kandidati koji se ne odazovu na intervju neće biti obuhvaćeni postupkom izbora.

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju, te obrazovanje.