Poziv na testiranje

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj

 

REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA

 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta

rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj

 

objavljuje

 

POZIV NA TESTIRANJE

 

KANDIDATIMA

 

 

koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana  04. lipnja 2018. godine, za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, na radno mjesto:

 

1.    ZAMJENIK NAČELNIKA POLICIJSKE UPRAVE

 

održati će se dana 09. srpnja 2018. godine (ponedjeljak) u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, Josipa Runjanina 1, Požega, s početkom u 09.00 sati.

 

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.

 

      Osobe koje nisu podnijeli pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na interni oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na interni oglas.

 

 

PRAVILA TESTIRANJA I RAZGOVORA (INTERVJUA)

 

 

1.         Po dolasku na testiranje, od kandidata će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.       

            Kandidati koji ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane internim oglasom kao i osobe za koje se utvrdi  da nisu podnijele prijavu na interni oglas za radno mjesto za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

 

2.         Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.

 

            Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.

 

3.       Komisija će razgovor (intervju)s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju obavitiisti dan 09. srpnja 2018. godine.

           

            Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad, te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

 

            Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.

 

 

 

Komisija za provedbu internog oglasa