Najava "Sajma mogućnosti" u Pakracu

Photo PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

 U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine u vremenu od 10.30 do 12.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici ispred Sportske dvorane (u slučaju kiše u dvorani) održati će se „Sajam

 

Foto: Ilustracija

 U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine u vremenu od 10.30 do 12.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici  ispred Sportske dvorane  (u slučaju kiše u dvorani) održati će se „Sajam mogućnosti“, tj. druga komponenta programa „Zajedno više možemo“.

Naime, učenici Osnovne škole u pratnji svog učitelja/ice i kontakt-policajca obilaziti će „Sajam mogućnosti“,  gdje će im različite kulturno-umjetničke, sportske i druge udruge predstavljati svoje sadržaje kako bi mogli odabrati određenu aktivnost kojom bi se bavili u slobodno vrijeme. Svoj rad prezentirati će desetak Udruga s  raznim zanimljivostima od umjetne stijene za penjanje na kojoj će svoje sposobnosti prezentirati planinari do prezentacije streličarskih umijeća.  

Također će biti organizirana sportska natjecanja za učenike, te demonstracije rada policije i prezentacija opreme koju policijski službenici koriste u svom svakodnevnom radu.