Konferencija za novinare

Photo PU_PS/slike-vijesti/2014 godina/presica grad.jpg

 Danas je u prostorijama Grada Požege održana konferencija za novinare gradonačelnika Vedrana Neferovića i načelnik Policijske postaje Požega Gorana Matijevića povodom

Foto

Danas je u prostorijama Grada Požege održana konferencija za novinare gradonačelnika Vedrana Neferovića i načelnik Policijske postaje Požega Gorana Matijevića povodom nadolazećeg glazbenog festivala „Aurea Fest Požega 2014“ i početka nove školske godine.

Naime,  Grad Požega od 16. prosinca 2013. godine ima osnovano Vijeće za prevenciju čija je osnovna zadaća utvrđivanje potreba i poduzimanje mjera kojima se stanje sigurnosti u gradu  i kvaliteta života u pogledu sigurnosti podiže na najveću razinu. Upravo kroz to vijeće Grad će osigurati određene promotivne materijale, za početak školske godine i siguran povratak učenika  u školske klupe, koji će početkom rujna biti prezentirani na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi.

Načelnik Matijević istaknuo je kako se u nadolazećim festivalskim danima očekuje povećan broj posjetitelja i vozila na prometnicama požeštine, a  prema riječima gradonačelnika Neferovića u samom gradu biti će organizirana privremena regulacija prometa prema posebnoj odluci.

I gradonačelnik i načelnik Policijske postaje pozvali su građane na toleranciju i strpljivost u prometu, a policija je upozorila vozače  da ukoliko konzumiraju alkohol nesjedaju za upravljače vozila.

Donesena je odluka o zatvaranju prometa u kretanju i mirovanju

-od 30. kolovoza 2014. godine (subota) od 6 sati do 8. rujna (ponedjeljak) do 22 sata na Trgu Svetog Trojstva u Požegi,

- 1. rujna 2014. godine (ponedjeljak) od 16 do 24 sata u Ulici Antuna Kanižlića,

- od 27. kolovoza (srijeda) od 7 sati do 9. rujna (utorak) do 20 sati na parkiralištu iza Gradske uprave.