Dvor: Sigurno upravljanje biciklima

Photo PU_SiM/Vijesti/2014/dvor/poligon/IMG_6136.jpg

 Foto: Policijska postaja Dvor 

Danas, 6.lipnja  ispred Osnovne škole u Dvoru, na opremljenom i otvorenom poligonu za sigurno upravljanje biciklima, održano je polaganje ispita za sigurno upravljanje biciklom. 

Za djecu školskog uzrasta održana je i organizirana vožnja biciklima po naselju Dvor u pratnji policijskih službenika, a tom događaju su bili nazočni i brojni građani te roditelji djece polaznika Osnovne škole u Dvoru.

Učenici petih razreda koji su bili najuspješniji u upravljanju biciklom dobili su prigodne nagrade - bicikl, zaštitna kaciga, pumpa za bicikl.

U organizaciji i suradnji Općine Dvor, Osnovne škole Dvor i Policijske postaje Dvor, na prostoru školskog igrališta Osnovne škole u Dvoru, opremljen je i otvoren poligon za sigurno upravljanje biciklima, namijenjen prvenstveno školskoj djeci. 

Projekt je sufinanciran od strane Rehabilitacijskog centra za stres i traumu iz Zagreba, te podržan u provedbi od strane naznačenih institucija, pri čemu je svaka od njih dala svoj doprinos u realizaciji, na radost i veselje učenika i zaposlenika Osnovne škole u Dvoru.

 

Tom prilikom, za djecu školskog uzrasta održana je i organizirana vožnja biciklima po naselju Dvor  u pratnji policijskih službenika, a tom događaju su bili nazočni i brojni građani te roditelji djece polaznika Osnovne škole u Dvoru.