Najava kampanje „Živim život bez nasilja“

Photo PU_SiM/žžbn/H. Kostajnica/logo s MZOS.jpg

Sutra, 11. studenoga s početkom u 10 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Milivoja Cvetnića u Hrvatskoj Kostajnici će biti upriličen svečani program povodom kampanje „Živim život bez nasilja“. Organizatori ovog događanja, kao i ranijih godina, su Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova te Policijska uprava sisačko-moslavačka, u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te partnerima.

Foto:  Ilustracija

Sutra, 11. studenoga s početkom u 10 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Milivoja Cvetnića u Hrvatskoj Kostajnici će biti upriličen svečani program povodom kampanje „Živim život bez nasilja“.

Organizatori su, kao i ranijih godina, Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova i Policijska uprava sisačko-moslavačka, a u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te partnerima.

U glazbeno-literarnom programu će nastupiti Damir Kukuruzović Django group - Siscia Jazz club Sisak, dok će recitale izvoditi učenici prvog i trećeg razreda Tehničke škole Sisak. Prigodnu predstavu će izvesti učenici osmog razreda osnovne škole Katarina Zrinska Mečenčani.

Na kraju slijedi dodjela zahvalnica učenicima i partnerima te projekcija namjensko-edukativnog filma „Živim život bez nasilja“.