Poziv kandidatima na intervju

Photo PU_SiM/Vijesti/2014/zastava policije.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovor (intervju) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnog radnog mjesta pomoćnik načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju, koji je objavljen 22.07.2015. godine, održati

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovor (intervju) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnog radnog mjesta pomoćnik načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju, koji je objavljen 22.07.2015. godine,  održati 25. kolovoza 2015. godine u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, Sisak, Rimska 19, soba 24., s početkom u 12.00 sati. 

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.