Sastanak načelnika Marka Rašića i župana Ive Žinića

Photo PU_SiM/Vijesti/2015/IMAG0164a.jpg

Danas, 24. veljače, u prostorijama Policijske uprave sisačko-moslavačke je načelnik policijske uprave Marko Rašić održao radni sastanak sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivom Žinićem.  

Foto:  PU sisačko-moslavačka

Danas, 24. veljače, u prostorijama Policijske uprave sisačko-moslavačke je načelnik policijske uprave Marko Rašić održao radni sastanak sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivom Žinićem.

Na sastanku je dogovorena daljnja suradnja, prije svega oko preventivnih projekata koji se provode i koji će se provoditi na području županije s ciljem podizanja kvalitete života građana. Razgovaralo se i o statističkim pokazateljima koji su obilježili stanje sigurnosti u 2014. godini, a koji će biti prezentirani na jednoj od narednih sjednica Županijske skupštine.

Nakon radnog sastanka održana je konferencija za medije na kojoj su načelnik Rašić i župan Žinić ocijenili da je stanje sigurnosti na području Sisačko moslavačke županije povoljno i dobro te da policija kvalitetno i uspješno obavlja sve poslove iz svog djelokruga rada.