OBAVIJEST: Ljetno radno vrijeme Policijske uprave sisačko-moslavačke

Photo PU_SiM/o nama/PU_SM.jpg

Obavještavamo građane da je ministar unutarnjih poslova donio Odluku o radnom vremenu u ljetnom razdoblju, radi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno 

Foto:  Ilustracija

Obavještavamo građane da je ministar unutarnjih poslova donio Odluku o radnom vremenu u ljetnom razdoblju, radi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te županijskih i gradskih službi koje tijekom ljetnih mjeseci prelaze na ljetno radno vrijeme.

Sukladno ovoj Odluci dnevno radno vrijeme u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj u razdoblju od 4. lipnja do 31. kolovoza 2018. godine biti će od 7 do 15 sati, dok će Odjel za upravne poslove (šalteri) za građane raditi od 7 do 14.30 sati, a utorkom od 9 do 16.30 sati i to u Sisku, Kutini, Petrinji i Novskoj.

U policijskim postajama Glina i Hrvatska Kostajnica službenici na upravnim poslovima sa strankama će raditi također od 7 do 14.30 sati, a svaki prvi utorak u mjesecu od 9 do 16.30 sati.

U Gvozdu i Dvoru rad upravnih poslova sa strankama biti će od 7 do 14.30 sati, bez produženog utorka.