"Manje oružja-manje tragedija" u Sisku

Photo PU_SiM/izbaci uljeza.bmp

Policijska uprava sisačko-moslavačka će u utorak, 8. travnja na prostoru Gradske tržnice „Kontroba“ u Sisku, od 11 do 13 sati provoditi Nacionalnu preventivnu kampanju "Manje oružja - manje tragedija". U ovoj kampanji sudjelovati će djelatnici Hrvatskog centra za razminiranje iz Siska, zatim policijski službenici  

Foto: Ilustracija

Policijska uprava sisačko-moslavačka će u utorak, 8. travnja na prostoru Gradske tržnice „Kontroba“ u Sisku, od 11 do 13 sati provoditi Nacionalnu preventivnu  kampanju "Manje oružja - manje tragedija". 

U ovoj kampanji sudjelovati će djelatnici Hrvatskog centra za razminiranje iz Siska, zatim policijski službenici Protueksplozijske zaštite sa službenim psom za detekciju eksploziva, Gradski muzej Sisak te članovi paintballa i airsoft klubova iz Siska. 

Oko 12 sati očekuje se posjet delegacije Poljske policije, kao i učenika nižih razreda Osnovne škole 22. lipanj svojim likovnim radovima i prisustvom također popratiti ovu kampanju. 

Kako bi se ostvarili još bolji rezultati dragovoljne predaje vatrenog oružja, streljiva i drugih minsko-eksplozivnih sredstava, pozivamo medije  da medijski poprate, a građane da svojom prisutnošću uveličaju ovo događanje i podrže provedbu  ove hvalevrijedne kampanje te ciljeve koje promiče.