NAJAVA: Finale projekta "Zdrav za 5"

Photo PU_SiM/Vijesti/2014/zz51.jpg

U petak, 23. svibnja od 10 do 14 sati na šetnici uz Kupu u Rimskoj ulici u Sisku, u sklopu II. komponente preventivnog Projekta „Zdrav za 5“ održat će se manifestacija s ciljem promicanja poruke – ŽIVI ZDRAVO, BUDI ZDRAV JER ČIST OKOLIŠ JE ZDRAVA BUDUĆNOST - „NE drogi, NE alkoholu i NE igrama na sreću“! 

Foto: Ilustracija

U petak, 23. svibnja od 10 do 14 sati na šetnici uz  Kupu u Rimskoj ulici u Sisku, u sklopu II. komponente preventivnog Projekta „Zdrav za 5“ održat će se manifestacija s ciljem promicanja poruke – ŽIVI ZDRAVO, BUDI ZDRAV JER ČIST OKOLIŠ JE ZDRAVA BUDUĆNOST - „NE drogi, NE alkoholu i NE igrama na sreću“!

U okviru zajedničkog preventivnog projekta aktivnosti koji provode Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Ministarstvo  znanosti, obrazovanja i sporta, a sve s ciljem podizanja razine svijesti kod djece i mladih o važnosti zaštite i očuvanja okoliša i prirode odnosno stvaranja sigurnog i zdravog okruženja za rast i razvoj djece i mladih.

U ovoj komponenti sudjelovati će učenici osnovnih i srednjih škola obuhvaćenih projektom, djeca Dječjeg vrtića „Sisak novi“ koji će prezentirati modnu reviju odjeće izrađene od recikliranog i prirodnog materijala, zatim Interventna jedinica policije,  ronioci „Ronilačkog kluba Sisak“, Kajak, kanu i rafting klub „Odra“ Sisak, Park prirode Lonjsko polje,  te Narodna knjižnica i čitaonica „Vlado Gotovac“ iz Siska.

Pozivamo građane i predstavnike medija da svojom prisutnošću poprate navedeno događanje te podrže provedbu ovog  Projekta kao i ciljeve koje Projekt "Zdrav za 5" promiče.

SVI STE DOBRODOŠLI!