Glasujte za slogan hrvatske policije

Photo PU_KA/PU_info/2011/Glasovanje/glasovanje.jpg

Ministarstvo unutarnjih poslova preko internog biltena Policijski e-glasnik pozvalo je zaposlenike da osmisle slogan hrvatske policije. Prijedlozi su se prikupljali od 28. srpnja do 15. rujna do 8 sati, a od 339 prijedloga koji je osmislilo 113 zaposlenika, odabrani su najbolji. Predstavljamo vam pet najboljih zvučnih prijedloga i koji odgovaraju AIDA pravilima. U svojim prijedlozima zaposlenici MUP-a su najčešće spominjali ponos, sigurnost, poštenje, čast, služenje, mir, red i domovinu. Veseli nas činjenica da sami sebe prepoznajemo po tim epitetima. Sada je red na vama, drage građanke i građani! Glasovanjem za jedan od top pet prijedloga odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. Glasovati možete do 22. rujna do 8 sati ujutro. Autora najboljeg slogana proglasit ćemo na Danu policije 29. rujna 2011. i nagraditi. Ali ćemo isto tako poštovati njegovu volju ukoliko želi ostati anoniman. Za iste ove prijedloge glasovat će i zaposlenici MUP-a. Nakon prebrojavanja glasova čeka nas konačna odluka i administrativna procedura kojom ćemo slogan “oživjeti” i omogućiti mu svakodnevno korištenje. 

Foto: MUP

Ministarstvo unutarnjih poslova preko internog biltena Policijski e-glasnik pozvalo je zaposlenike da osmisle slogan hrvatske policije. Prijedlozi su se prikupljali od 28. srpnja do 15. rujna do 8 sati, a od 339 prijedloga koji je osmislilo 113 zaposlenika, odabrani su najbolji.
Predstavljamo vam pet najboljih zvučnih prijedloga i koji odgovaraju AIDA pravilima.
U svojim prijedlozima zaposlenici MUP-a su najčešće spominjali ponos, sigurnost, poštenje, čast, služenje, mir, red i domovinu. Veseli nas činjenica da sami sebe prepoznajemo po tim epitetima.
Sada je red na vama, drage građanke i građani!
Glasovanjem za jedan od top pet prijedloga odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. Glasovati možete do 22. rujna do 8 sati ujutro.
Autora najboljeg slogana proglasit ćemo na Danu policije 29. rujna 2011. i nagraditi. Ali ćemo isto tako poštovati njegovu volju ukoliko želi ostati anoniman.
Za iste ove prijedloge glasovat će i zaposlenici MUP-a.
Nakon prebrojavanja glasova čeka nas konačna odluka i administrativna procedura kojom ćemo slogan “oživjeti” i omogućiti mu svakodnevno korištenje.

Prijedlozi su sljedeći:

1. Čuvari vaše sigurnosti
2. Na pravoj strani
3. Misija naša - sigurnost vaša
4. Sigurnost i povjerenje
5. Uz vas - za vas

Glasovati možete u rubrici ANKETA na naslovnici stranice.

www.mup.hr