Obveze iz Zakona o prebivalištu

Photo PU_KA/PU_info/2014/Otvorenje_PP_Slunj_salteri/Naslovnica.jpg

S obzirom da je 29. prosinca 2014. godine rok do kojeg svi hrvatski državljani koji će s tim datumom već duže od tri godine privremeno boraviti u inozemstvu, imaju obvezu dojaviti svoj privremeni odlazak iz Hrvatske i o razlozima dostaviti dokumentaciju, podsjećamo sve one koji to još nisu učinili, da ispune svoju zakonsku obvezu! Ukoliko to ne učine, po službenoj će se dužnosti pokrenuti postupci odjave iz zbirke podataka o prebivalištu i boravištu! O ostalim razlozima pokretanja postupka odjave prebivališta po službenoj dužnosti u slučaju nepridržavanja roka, 29. prosinca 2014. godine, možete pročitati u daljnjem tekstu.

Foto: PU karlovačka

S obzirom da je 29. prosinca 2014. godine rok do kojeg svi hrvatski državljani koji će s tim datumom već duže od tri godine privremeno boraviti u inozemstvu, imaju obvezu dojaviti svoj privremeni odlazak iz Hrvatske i o razlozima dostaviti dokumentaciju, podsjećamo sve one koji to još nisu učinili, da ispune svoju zakonsku obvezu! Ukoliko to ne učine, po službenoj će se dužnosti pokrenuti postupci odjave iz zbirke podataka o prebivalištu i boravištu!

O ostalim razlozima pokretanja postupka odjave prebivališta po službenoj dužnosti u slučaju nepridržavanja roka, 29. prosinca 2014. godine, možete pročitati u daljnjem tekstu. Za prikaz daljnjeg teksta kliknite ovdje.

www.mup.hr