Privremena prometna signalizacija i upravljanje prometom u zoni TC Kaufland i gradske tržnice

Photo PU_KA/MUP_slike/palica_stop_policija.jpg

Obavještavamo građane da će se temeljem Rješenja Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Karlovca, u narednom razdoblju, sukladno sigurnosnom stanju i potrebama, postavljati privremena prometna signalizacija i provoditi privremeno upravljanje prometom u ulici Tina Ujevića u Karlovcu odnosno u zoni trgovačkog centra Kaufland i gradske tržnice. Naime, zbog povećanog broja vozila i stvaranja prometnih čepova u toj ulici te na prilazima gradskoj tržnici petkom i subotom prije podne od 7 do 12 sati, te u dane pred blagdane, kao i u drugim vremenima ako se za to ukaže potreba u navedenoj ulici postaviti će se privremena prometna signalizacija kojom će se odrediti privremeno upravljanje prometom i to: Na privozu Ulice Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera raskrižja s Ulicom dr. Vladka Mačeka dopušta se promet lijevo i desno u Ulicu Tina Ujevića i zabranjuje promet ravno prema parkiralištu Tvrtke OTP Tržnica d.o.o., Trg Josipa Broza br. 2. Na privozu izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera garaže, promet se usmjerava obavezno desno u Ulicu Tina Ujevića. U Ulici Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s privozom izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka promet se usmjerava obavezno ravno u Ulicu Tina Ujevića u smjeru Ulice Ljudevita Šestića. Radi što veće protočnosti prometa pozivamo vozače da se pridržavaju uputa i naredbi policijskih službenika, te da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.

Foto: ilustracija

Obavještavamo građane da će se temeljem Rješenja Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Karlovca, u narednom razdoblju, sukladno sigurnosnom stanju i potrebama, postavljati privremena prometna signalizacija i provoditi privremeno upravljanje prometom u ulici Tina Ujevića u Karlovcu odnosno u zoni trgovačkog centra Kaufland i gradske tržnice.

Naime, zbog povećanog broja vozila i stvaranja prometnih čepova u toj ulici te na prilazima gradskoj tržnici petkom i subotom prije podne od 7 do 12 sati, te u dane pred blagdane, kao i u drugim vremenima ako se za to ukaže potreba u navedenoj ulici postaviti će se privremena prometna signalizacija kojom će se odrediti privremeno upravljanje prometom i to:

  • Na privozu Ulice Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera raskrižja s Ulicom dr. Vladka Mačeka dopušta se promet lijevo i desno u Ulicu Tina Ujevića i zabranjuje promet ravno prema parkiralištu Tvrtke OTP Tržnica d.o.o., Trg Josipa Broza br. 2.
  • Na privozu izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, neposredno prije raskrižja s Ulicom Tina Ujevića gledano iz smjera garaže, promet se usmjerava obavezno desno u Ulicu Tina Ujevića.
  • U Ulici Tina Ujevića neposredno prije raskrižja s privozom izlaska iz garaže Tvrtke Kaufland Hrvatska k.d. Karlovac, Trg Josipa Broza br. 5, gledano iz smjera Ulice dr. Vladka Mačeka promet se usmjerava obavezno ravno u Ulicu Tina Ujevića u smjeru Ulice Ljudevita Šestića.

Radi što veće protočnosti prometa pozivamo vozače da se pridržavaju uputa i naredbi policijskih službenika, te da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.