Policija traži pomoć građana

Photo PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

U ponedjeljak 18. travnja oko 13 sati u Karlovcu, na raskrižju Smičiklasove ulice i Prilaza V. Holjevca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj su sudjelovale dvije maloljetne osobe i osobni automobil nepoznate marke i registracijske oznake. U cilju rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatog vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.  

Foto: ilustracija

U ponedjeljak 18. travnja oko 13 sati u Karlovcu, na raskrižju Smičiklasove ulice i Prilaza V. Holjevca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj su sudjelovale dvije maloljetne osobe i osobni automobil nepoznate marke i registracijske oznake.

U cilju rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatog vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.