Vozači ne upravljajte vozilima ukoliko ste konzumirali alkohol!

Photo PU_KA/MUP_slike/alkohol.jpg

Policijski službenici PP Ogulin jučer u večernjim satima, prilikom kontrole prometa utvrdili su da osobnim automobilima u Ogulinu, pod utjecajem alkohola od 2,75 promila upravlja 56-godišnjak, a pod utjecajem alkohola od 1,74 promila i 42-godišnjak. Ujedno, policijski službenici PPRP Karlovac u vožnji osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 2,89 promila, u noćnim satima u Karlovcu, zatekli su 42-godišnjaka.  Vozači su do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije, te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi. Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na povoljno stanje sigurnosti u prometu.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici PP Ogulin jučer u večernjim satima, prilikom kontrole prometa utvrdili su da osobnim automobilima u Ogulinu, pod utjecajem alkohola od 2,75 promila upravlja 56-godišnjak, a pod utjecajem alkohola od 1,74 promila i 42-godišnjak. Ujedno, policijski službenici PPRP Karlovac u vožnji osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 2,89 promila, u noćnim satima u Karlovcu, zatekli su 42-godišnjaka. 

Vozači su do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije, te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi.

Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na povoljno stanje sigurnosti u prometu.