Obavijest građanima o parkiranju na Trgu bana Josipa Jelačića

Photo PU_KA/MUP_slike/policajac01.jpg

Obzirom da smo uočili da se na Trgu bana Josipa Jelačića u Karlovcu učestalo nepropisno parkiraju vozila, apeliramo na vozače da svoja vozila ne parkiraju na toj lokaciji i na mjestima gdje to nije dozvoljeno, jer će u protivnom biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Napominjemo da ćemo, sve u cilju očuvanja stare gradske jezgre kao pješačke zone, u narednom periodu nastaviti sankcionirati vozila i vozače koji bez odobrenja ulaze u prostor stare gradske jezgre – Zvijezde, kao i one koji svoja vozila nepropisno parkiraju na navedenim lokacijama.  

Foto: ilustracija

Obzirom da smo uočili da se na Trgu bana Josipa Jelačića u Karlovcu učestalo nepropisno parkiraju vozila, apeliramo na vozače da svoja vozila ne parkiraju na toj lokaciji i na mjestima gdje to nije dozvoljeno, jer će u protivnom biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Napominjemo da ćemo, sve u cilju očuvanja stare gradske jezgre kao pješačke zone, u narednom periodu nastaviti sankcionirati vozila i vozače koji bez odobrenja ulaze u prostor stare gradske jezgre – Zvijezde, kao i one koji svoja vozila nepropisno parkiraju na navedenim lokacijama.